Telefoonnummer

+31 (0) 850 654 681

Rail Bridge Cargo denkt mee en ontzorgt uw bedrijf

Rail Bridge Cargo denkt mee en ontzorgt uw bedrijf

Wij werken met onderstaand 5-pijler model. Na pijler 5, de implementatie, ontzorgen wij onze klanten middels onze centrale control tower. Deze control tower zorgt dagelijks voor de complete handling en booking van uw railzendingen en houdt u dagelijks op de hoogte van het transport van uw zendingen.

Ons 5-pijler model

Ons 5-pijler model

  1. Bespreken: voor iedere klant analyseren wij de complete supply- chain en creëeren wij een passend advies inzake Rail oplossingen. Daarbij komen vraagstukken aan bod zoals: financiele aspecten, transit tijden, transport condities, sales cyclus en klant behoeftes.
  2. Presenteren: nadat er een complete analyse is gemaakt met een passende railoplossing kunnen wij deze aan uw management presenteren. Voorafgaand zult u de oplossing per mail ontvangen, waarop een mondelinge presentatie volgt.
  3. Testen: nadat er een beslissing is genomen kunnen wij voorzien in een testfase van de railoplossing.
  4. Implementeren: na deze test en in alle tevredenheid zullen wij deze oplossing ook direct en compleet implementeren in samenwerking met uw logisitieke afdeling(en).
  5. Analyseren: na implementatie start het na- traject waarbij wij uw railoplossing opnieuw gaan analyseren op basis van klanttevredenheid en financiële voordelen. Wij verzorgen voor uw management een rapport met daarin de resultaten van onze analyse. Iedere klant heeft een vaste logistieke consultant. Daarnaast hebben wij een 24/7 uur servicedesk bereikbaar voor al uw vragen.