Telefoonnummer

+31 (0) 850 654 681

Specialist in treintransport tussen Europa en Azië

Specialist in treintransport tussen Europa en Azië

Dagelijks wordt er aan handel voor € 2 miljard vervoerd tussen Azië en Europa. Veelal per boot of vliegtuig. Transport per boot heeft als voordeel lagere bruto transportkosten. Waarbij de factoren lange transittijden, geen stabiele aankomstmomenten, hoge verzekerings-waarden en een lange verkoopcyclus in het pakket zijn inbegrepen. Gemiddelde transittijden van transport per boot tussen het continent Azië en Europe liggen op 36-40 dagen en dat is gemiddeld 2 keer zo hoog als vervoer per trein. Transport per vliegtuig ligt dan weer qua bruto transportkosten 40-60% hoger dan vervoer per trein.

Meer rendement met treintransport

Meer rendement met treintransport

Met treintransport profiteert u van snellere transit tijden, lage CO2 emissie, lage voorraadkosten, versnellende verkoopcyclus en stabiele, korte aflevertijden tegen aantrekkelijke tarieven in vergelijking met vervoer per boot. Hierdoor komt er een efficiënte en effectieve supply-chain op gang, waarbij we niet alleen kijken naar de bruto kosten, maar naar alle factoren die van belang zijn voor de totale supply-chain en het rendement van uw bedrijf

Over Rail Bridge Cargo

Over Rail Bridge Cargo

Wij hebben inmiddels verschillende bedrijven geholpen met onze manier van transport, waardoor hun posities in de markt enorm versterkt zijn. Om te bepalen wat Rail Bridge Cargo kan betekenen voor uw bedrijf komen wij graag langs om ons te verdiepen in uw supply-chain, waarbij we kijken naar de effecten die kostenverlagend kunnen werken en naar de gevolgen voor uw salesprocessen.

Railtransport

Onderstaande bedrijven maken inmiddels gebruik van transport per rail.